A párkapcsolatunk harmóniája, a teljességünk megélése most a tét! Gyere és beszéljük meg!

Rohanó világunkban gyakran elsiklunk a lényeges dolgok felett, és ez igaz a párkapcsolatunkra is. Nem vesszük figyelembe, hogy párkapcsolatunk kihat az életünk többi területére is. Az otthonról hozott és tovább cipelt problémáink, valamint egy rosszul működő párkapcsolat sokszor megakadályoz minket sikeres karrierünk építésében is és befolyásolja társadalmi életünket, egészségünket és testi-lelki jólétünket is.

Ébredj úgy, mintha minden nap életed legcsodálatosabb napja lenne, és szárnyalj!

A cél nem az, hogy túléljünk nap mint nap a megszokott mókuskerében, hanem az, hogy mikor haza térünk, egy másik világba érkezzünk. Egy helyre, ahol vigaszt, támaszt, megértést, szeretetet élünk meg, és egymás kölcsönös segítését, támogatását. Életünk egyik legfontosabb része a párkapcsolatunk. Innen indul minden, és ide érkezik vissza.

Az egyik legfontosabb pillanat a napban a reggel, az ébredés, az otthoni környezet, és az, aki mellett felébredünk. Ez meghatározza az egész előttünk álló napot, sőt befolyásolja a karrierünk alakulását is, mert fontos, hogy kiegyensúlyozottan, mosolyogva lépünk ki az ajtón, és ne rossz szájízzel, keserűen, fáradtan, csalódottan.

 

 

Tegyetek a pároddal együtt a párkapcsolatotokért, és minél előbb, annál jobb!

A párkapcsolatunk harmonikus megélése, a konfliktusaink kezelése és a helyes konfliktuskezelés, az erőszakmentes kommunikáció, a problémák win-win módon történő megoldása az egyik legjelentősebb része a mindennapi életünknek. Szükségünk van rá, hogy párkapcsolatunk jól, harmonikusan működjön, mert ettől tudunk mi is hatékonynak lenni életünk minden területén.

Ennek tudatában megoldást kell találnunk párkapcsolatunk mélyítésére és a felmerülő problémák kezelésére is. Minél hamarabb kezdünk el ezekkel foglalkozni, annál nagyobb az esély arra, hogy párkapcsolatunk jó marad, sőt, egyre mélyebbé válik, az élet által hozott problémák és nehézségek ellenére is.

Egy párkapcsolati mediáció vagy tanácsadás nagymértékben tud segíteni abban, hogy párkapcsolatunkat minél teljesebben tudjuk megélni, megértsük önmagunkat és a párunkat is, közös célokat és örömöket tudjunk találni életünkben, és a felmerülő konfliktusainkat jól tudjuk megoldani.

 

 

A párkapcsolati tanácsadás és mediáció során párkapcsolatunkról, párunkról és önmagunkról rengeteget tanulunk, amit hozzásegít bennünket egy egyre szeretetteljesebb kapcsolathoz.

Ezzel életünk minden területén fejlődünk, és olyan szinteket érhetünk el a családi életünk, a karrierünk, testi-lelki jólétünk és harmóniánk terén is, amit korábban elképzelni sem tudtunk.

Kiemelt küldetésemnek tartom, hogy fiatal házasoknak és kisgyerekes pároknak adok tanácsot a fenti témában, mert hiszem, hogy minél előbb kezd el egy pár tudatosan foglalkozni a kapcsolatukkal és a másikkal, úgy sokkal jobb, mélyebb és harmonikusabb lesz a párkapcsolatuk. Keressetek fel bizalommal és támogatlak benneteket a szerelmetek megőrzésében és elmélyítésében!