Ajánlások

„A párkapcsolati coching segítségével sikerült az elakadásokat feloldani és megérteni. Elképesztő gyorsasággal haladunk, és mára elmondhatom, hogy kiegyensúlyozott és boldog vagyok. Szeretettel ajánlom Juditot mindenkinek, aki hasonló problémákkal küzd."

(Anna)

"A párommal együtt járunk párkapcsolati mediációra. A kisbabánk megszületése után szükségét éreztük, hogy a kapcsolatunkat formáljuk kicsit az új helyzet fényében és ebben Judit, valamint a mediáció úgy általában nagy segítségünkre van, mindenképp jó döntés volt, hogy belevágtunk, nagyon hasznos!"

(Ágota és Tibor)

"A válással járó, lelkileg megterhelő időszakban minden támogatás jól jön. Hálás vagyok azért, hogy ilyen alaposan megbeszélhettük Judittal a lehetőségeimet és sok gyakorlati tanácsot kaptam, amelyek biztonságot adtak ahhoz, hogy belevágjak és konstruktívan tudjam kezelni ezt a nehéz beszélgetést a párommal. Ritka az ilyen szakember, aki szívvel-lélekkel végzi a munkáját. Köszönöm szépen a sok segítséget!"

(Gabi)

„Miután férfiként egyedül maradtam 3 gyerekkel, ebben a rendhagyó és nehéz helyzetben kerestem meg válással kapcsolatban Juditot, akitől megnyugtató választ és támogatást kaptam. Ez nagy segítséget jelentett nekem”

(Csaba)

„Judit jó érzékkel és tudással segít megtalálni egy elakadás gyökerét, egy konfliktus okát, ami nélkülözhetetlen a problémák kezeléséhez. Segítségével több alkalommal sikerült gyorsan és hatékonyan megoldanom nehéz munkahelyi helyzeteket, tisztáznom nem megfelelő kommunikáción alapuló félreértéseket.”

(Júlia)

„Egy ingatlanüggyel kapcsolatos jogvitában végezte Judit a mediációt, amely során sikerrel megtalálta a mindkét fél számára előnyös pontokat, ezáltal a konfliktus megállapodással zárult. Emiatt nem volt szükség hosszadalmas és költséges peres eljárásra, hanem gyorsan és költséghatékonyan le tudtuk zárni a jogvitát. Szívesen ajánlanám Juditot másnak is, ha jogi vagy üzleti kérdésben támadna konfliktusa valakivel, mert ügyvédi és mediátori végzettségét jól kiegészíti az empátiája és őszinte segíteni akarása mindkét fél számára, valamint optimizmusa és hite a sikeres mediációban.”

(Lívia)